Udhëtimi i saj ekzotik u shoqërua me komente të shumta, të cilët erdhën menjëherë pas ndarjes së saj me biznesmenin nga Durrësi. Lidhja e tyre 6 vjeçare përfundoi dhe Zajmina për tju rikthyer normalitetit, ndërmori këtë udhëtim, i cili duket se i hoqi pak mendjen nga e shkuara.

Mëgjithatë, siç është bërë dhe zakon me personazhet në Shqipëri që fotot hidhen dhe muaj pas kthimit të tyre në atdhe, në një foto të publikuar se fundi në Instagram, Zajmina shfaqet seksi përballë kullës së famshme ne Dubai. Me një gotë në dorë, Zajmi kërkon të tregojë se me një pamje të tillë dhe me nje gotë alkol, harrohet gjithçka. Foton e publikuar në Instagram këngëtarja e shoqëron me komentin: “Give life a meaning #tb#mydubai”.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *