Çifti Liam Payne dhe Cheryl prej disa muajsh kanë pranuar se janë ndarë por duket se ndarja nuk është pritur mirë nga kjo e fundit.

 

Në një intervistë ekskluzive për radion e ‘BBC’, Cheryl është shprehur se vuan nga ankthi dhe prej rreth një viti trajtohet për këtë gjë. Ndër të tjera ajo është shprehur se nuk do që ankthi të ndikojë tek djali i saj 1-vjeçar.

 

Cheryl ka treguar se pas lindjes së fëmijës  e shikon jetën në një perspektivë tjetër dhe nuk shqetësohet për gjërat që në realitet nuk kanë rëndësi për të. Pavarësisht ndarjes nga Liam, këngëtarja ka treguar gjithashtu se ata e mbështesin njëri-tjetrin dhe nuk kanë probleme.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.