Subscribe

Kalimi I shërbimeve publike nga sportelet në aplikimet on line, ka rritur barrën e  punonjësve për të ofruar asistence për të gjtihë qytetarët e painformuar.

Por për kryeminsitrin Rama kjo ndihmë do të vijojë të jepet edhe përgjatë muajit mars.

Kjo do të thotë se më pas do të jenë vetë qytetarët që do të duhet të kryejnë aplikimimet on line.

Kreu I qeverisë inspektoi zyrat e drejtorisë së shërbimit të transporti rrugorë në Tiranë.

Sipas të dhenave vetëm në dy muaj janë kryer 90 mijë aplikime ndërsa janë lëshuar 27 mijë dokumenta nëpërmjet sistemit.

Aplikimi nëpërmjet internetit për shërbimet publike shmang korrupsionin si dhe burokracitë, por qytetarët ende nuk e kanë përvtesuar këtë lloj procedure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *