Në kuadër të fundjavës  policia e Vlorës si dhe FNSH e Fierit kanë  shtuar masat dhe kontrollet në hyrje të   qytetit të Vlorës .

 

Kontrollet e   policisë  në   hyrje dhe dalje të qytetit bregdetar.

 

Kontrollet kanë qenë të shtuara për makinat me xhama të zinj, por edhe për persona në kërkim apo persona  që lëvizin me armë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *