Dasma e vonuar e Boris Johnson dhe bashkëshortes së tij Carrie Johnson do të zhvillohet këtë fundjavë.

 

 

Dasma do të zhvillohet në pronën e miliarderit britanik Lord Bamford, një mbështetës i madh i Partisë Konservatore në krye të së cilës deri pak kohë më parë ishte Johnson.

 

 

Ndërtesa e shekullit të 18-të dhe rreth 1500 hektarë kopshte janë duke u zbukuaruar për këtë rast.

 

 

Një shesh gjigant është ngjitur pranë shtëpisë madhështore Daylesford ku do të zhvillohet eventi dhe një pemishte në formë zemre aty pranë bie në sy.

 

 

Çifti u celebruan zyrtarisht në një ceremoni sekrete në Katedralen e Westminsterit gjatë vitit të kaluar por për shkak të një COVID 19, me një prani shumë të vogël të ftuarish të cilët u vunë në dijeni vetëm në momentet e fundit.

 

 

Por sipas parapregatitjeve dasma e kësaj fundjave do të jetë krejt ndryshe nga celebrimi i 2021, duke nisur nga ambjenti, dekori, të ftuarit apo edhe ushqimi që do të shërbehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *