Partitë e reja opozitare, sipas ministrit Pandeli Majko, janë një tregues se në opozitë ka krizë.

 

Ai deklaroi për “Zgjedhje 2021” në “Vizion Plus” se as vetë LSI nuk e di realisht marrëdhënien që ka me PD, ndonëse janë deklaruar sikur janë bashkë në opozitë.

 

“LSI është e distancuar me një listë tjetër, hapjen e fushatës zgjedhore PD e bëri vetëm me veten e vet dhe dalja e partive të reja vjen si pasojë e marrëdhënieve të plasaritura. Është një krizë opozitare më shumë sesa një krizë e mazhorancës. Nëse të gjitha këto forca do të ishin të ndërlidhura me njëra-tjetrën, ne do të ishim në pozitë pak më të vështirë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *