Partia Demokratike ka kallëzuar penalisht kreun e kuvendit Gramoz Ruçi, si dhe punonjësit e gardës dhe të policisë. Kallëzimi është bërë për akuzën “shpërdorim detyre”, “kryerjen e veprimeve arbitrare” si dhe “dëmtime te tjera me dashje ndaj deputetëve të Partisë Demokratike”.

 

Sipas opozitës, zgjedhja me votat e mazhorances te kryeprokurores u be ne kundërshtim me ligjin, ndërsa gjate seancës parlamentare Partia Demokratike u pengua nga kryetari Gramoz Ruci per te votuar dhe shprehur qëndrimin e saj. Ne kallëzim, PD pretendon se policia dhe garda kryen veprime qe bien ndesh me detyrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *