Subscribe

Kuvendi i Shqipërisë ka votuar në seancën plenare të kësaj të hëne, emrat dy anëtarëve të rinj të Gjykatës Kushtetuesë.

Ato janë Elsa Toska dhe Fjona Papajorgji, kandidatura të cilat u sollën në kuvend nga Këshilli I Emerimeve në Drejtësi.

Kandidatua e Elsa Toskës mori 105 vota pro dhe 2 vota kundër.

Ndërkoha kandidatura tjetër e sjelle nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi për të Fjona Papajorgji mori 105 vota pro dhe 3 kundër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.