Në seancën plenare të Parlamentit grek, palët votuan për një projektligj që lejon kultivimin dhe shitjen e kanabisit farmaceutik.

 

Ky projektligj i Ministrisë së Zhvillimit për kanabisin mjekësor u miratua me 158 vota pro. Ndërsa 33 deputetë votuan kundër.

 

SYRIZA dhe Lëvizja për Ndryshim (KINAL), e cila fillimisht tha se do të mbështeste projekt-ligjin, abstenuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *