Paris Hilton i është zhdukur qeni i saj që prej datës 14 shtator.

 

Përmes postimeve në rrjetet sociale, Hilton ka kërkuar ndihmë nga ndjekësit e saj.

 

Për më tepër, ylli i famshëm ka vënë në dispozicion dhe një shpërblim të madh për ata që e ndihmojnë ta gjejë qenin e saj.

 

 

Sipas Daily Mail, trashëgimtarja 41-vjeçare ka postuar në Instagram një poster të qenit të saj të zhdukur, të quajtur Diamond Baby.

 

“Nëse keni ndonjë informacion mbi vendndodhjen e Diamond Baby ose besoni se e keni parë atë, ju lutemi kontaktoni [email protected],” shkroi Hilton.

 

Ylli i realitetit publikoi një njoftim të humbur për qenin, duke thënë se qeni u pa për herë të fundit pesë ditë më parë në zonën e Beverly Hills pranë Mulholland Drive dhe Clarendon Road.

 

Kështu, Hilton tha se jo vetëm që do të ofrojë një shpërblim për këdo që di diçka për zhdukjen e qenit të saj, por edhe se hetimet do të ndihmohen nga një detektiv privat, së bashku me dronët.

 

“Unë do të bëj gjithçka në fuqinë time për ta gjetur atë”, tha më tej Paris Hilton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.