Subscribe

Drejtoria Vendore e Policisë Kukës ka njoftuar problematikat që ka sjell në disa akse rrugore moti i keq.

 

Uniformat blu bëjnë të ditur se reshjet e mëdha të deborës kanë sjell vështirësi në lëvizjen e mjeteve deri edhe bllokim në akset e mëposhtme:

 

 

⛔Aksi rrugor Kukës -Arrën i bllokuar.

 

⛔Aksi rrugor Bicaj- Bushtricë-Peshkopi, i kalueshëm me paisje dimërore.

 

⛔ Aksi rrugor Kukës -Shëmri i kalueshëm me paisje dimërore

 

⛔ Aksi rrugor Kukës- Qaf Tobli, Krumë, i kalueshëm me paisje dimërore.

 

⛔ Aksi rrugor Bajram-Curri -Valbonë i kalueshëm me paisje dimërore.

 

⛔ Aksi rrugor Bajram-Curri -Lekbibaj i kalueshëm me paisje dimërore.

 

 

Policia e Kukësit  ju bën thirrje, të gjithë përdoruesve të rrugës të tregojnë kujdes, të përdorin paisjet dimërore për automjetet, si dhe të respektojnë sinjalistikën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *