Subscribe

Qytetarë të shumë të kanë mbetur këtë të martë të bllokuar për disa orë, pasi drejtuesit e autobusëve ishin në proteste. Të bllokuar kanë mbetur edhe disa turistë të huaj që vinin nga Franca dhe Rusia. Ndërsa udhëtarët shqiptarë janë përpjekur të gjejnë si alternativë, furgonët që vijojnë të jenë prezent në rrugët tona.

 

E gjithë kjo situatë ka ardhur pasi shoqata e transportit  ndërqytetës kundërshton vendimin e ministrit në ikje Sokol Dervishaj, i cili ka shtuar edhe 80 linja nga çfarë parashikon ligji.

 

Përfaqësues të shoqatës akuzojnë ministrinë se lejet e dhëna janë klienteliste dhe se në thelb nuk përfaqësojnë interesin publik. Protesta të ngjashme janë zhvilluar edhe në qytete të tjera të vendit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *