Disa njerëz dyshohet se janë vrarë ditën e sotme në SHBA, pas disa të shtënave gjatë paradës së 4 korrikut në Highland Park, Illinois.

 

Dëshmitarët njoftojnë se turmat që po festonin u larguan nga zhurma e armëve ndërsa të tjerë bëjnë me dije se panë të paktën pesë njerëz të gjakosur të shtrirë në tokë.

 

Numri i viktimave dhe të plagosurve mbetet i paqartë, ndërsa nuk dihet ende motivi i sulmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.