Subscribe

Për të dytin vit radhazi është organizuar panairi veror i librit në qytetin e Pogradecit. Ky panair ofron ulje të çmimeve deri në 50%. Të gjithë qytetarët dhe vizitorët e huaj tashmë kanë mundësi të përfitojnë nga ofertat. Pushteti lokal në bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës kanë për synim ta kthejnë këtë panair në traditë. Shtëpitë botuese shprehen se janë përpjekur t’i përshtaten shijeve të lexuesve dhe stinës së verës. Edhe qytetarët shprehen te kënaqur me cimet dhe shumllojshmerine e librave. Panairi veror i librit ofron botime te zhanreve te ndryshme, filozofike, historike, monografike etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *