Subscribe

Kryeministri Edi Rama iu ka bërë thirrje qytetarëve të behën pjesë e panairit të Punës dhe Aftësive që po zhvillohet në qytetin e Durrësit.

 

I pranishëm, Rama tha se janë 1500 vende të lira pune të cilat ofrohen nga 63 bizneset më të medha në rajon.

 

Durrës – Panairi i Punës dhe Aftësive
1,500 vende të lira pune ofrohen nga 63 bizneset më të mëdha në rajon🧑🏻🍳👩🔬
Bëhuni pjesë e këtij panairi dhe zgjidhni profilin që ju përshtatet për të ndërtuar të ardhmen tuaj, të sigurt- shkruan Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *