Ka vijuar edhe ne orët e pasdites panairi i policisë. Krahas qytetareve te shumte, vizitor i tij ka qene dhe kryeministri Edi Rama. I shoqëruar nga ministri Sajmir Tahiri, kreu i qeverise vlerësoi arritjet e policisë se shtetit ne luftën kundër krimit dhe vendosjen e rendit dhe sigurisë. Sa i përket sulmeve politike, kryeministri i cilësoi front te se keqes përballe arritjeve dhe sukseseve te dukshme te policisë shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *