Subscribe

Më shumë se kushdo, këtë të diel kanë qënë fëmijët të cilët janë ulur pranë librave dhe kanë shfletuar aventurat që ndodhen në brendësi të tyre. Dita e dytë e panairit të librit në qendrën “Concord” ka sjellë mjaft të interesuar të cilët vlerësojnë vente të tilla. Disa na tregojnë se edhe çmimet e librave ishin shumë të leverdishëm. Mirela Jaho nga botimet “MAX”, thotë se ky panair është një mundësi shumë e mirë për të promovuar librat e rinj.
Shtëpitë më të njohura botuese zgjodhën “Concord Center”, për t’i dhënë ditës botërore të librit një afrim më të madh me publikun. Si shpërblim, të gjithë dashamirësit e librave mund të përfitojnë ulje deri në 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *