Subscribe

Autoriteti Portual i Durrësit ka njoftuar në lidhje me situatn e tifozëve të shumtë që kanë zgjedhur detin për të mbërritur në Shqipëri.

 

Në njoftim thuhet se është organizuar një grup i gatshëm patrullimi midis Policisë, Doganës dhe Sigurisë Portuale.

 

Gjithashtu është vëndosur në dispozicion të tifozëve një flotë autobusësh që do t’i shoqrojë deri në ambjentet e ‘Fun Zone’ përkatëse në Tiranë dhe anasjelltas në përfundim të ndeshjes.

 

Nga Porti njoftohet se trageti i mbrëmjes në drejtim të Barit do të niset në orët e para të mëngjesit rreth 03:00, per t’i dhënë mundësi tifozëve të kthehen pas ndeshjes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *