Deputeti i PD, Belind Këlliçi ka denoncuar sot një skandal, që sipas tij ka ndodhur në një nga selitë e degëve të PD.

 

Këlliçi tha se në shkallët e selisë së degës nr.1 të PD në Tiranë ishte hedhur vaj për t’i penguar demokratët të votonin.

 

Ndërkohë në rrjetet sociale, janë publikuar edhe foto dhe video, ku shikohet sesi shkallët e selisë janë mbuluar nga vaji.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *