Qytetarë të shumtë janë mbledhur dhe po protestojnë përpara Ministrisë së Brendshme në Tiranë.

 

Protestuesit kërkojnë drejtësi për ngjarjen e Himarës dhe dorëheqjen e ministrave të Turizmit dhe të Brendshëm, ndërsa në duar mbajnë pankarta të ndryshme.

 

“Policia të vret nuk të mbron”- shkruhet.

 

Protesta e qytetarëve mbështet nga Partia Demokratike dhe fronti opozitar.

 

Në shesh ka mbërritur edhe kreu i PD Sali Berisha si edhe deputetë të tjerë demokratë.

 

Në protestë ka mbërritur edhe kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta.

 

 

One thought on “Pamjet nga protesta “Policia të vret, nuk të mbron”

Leave a Reply

Your email address will not be published.