Nënkryetari i PD, Edi Paloka tha se tërheqja e Ramës nga padia për gazetën Bild, provon sipas tij shit-blerjen e votës.

Zbythja e Rames para “Bild”-it eshte perfundimisht kapitullimi i tij publik perpara nje te vertete  te njohur sot boterish ; faktit se qe nga 2013 , zgjedhjet ne Shqiperi  blihen dhe manipulohen nga nje organizate kriminalo-politike e vetequajtur “rilindje”.Pergjimet e kryera nga vete prokuroria shqiptare dhe te publikuara nga “Bild” , konfirmonin pa asnje dyshim se strukturat e “rilindura” te PS dhe funksionaret e tyre me te larte ne bashkepunim me krimin  , kane organizuar blerjen e votave dhe manipulimin  e zgjedhjeve te pakten ne dy raste , atyre lokale ne Diber dhe zgjedhjeve parlamentare te vitit 2017. Nje e vertete e denoncuar me se nje here nga opozita, e njohur ne fakt prej shqiptareve, por e pa pranuar plotesisht nga gjithe nderkombetaret.Pikerisht jehona dhe diskretitimi ne opinionin nderkombetar , e detyroi Ramen qe te shpallte se do e hidhte ne gjyq “Bild”-in per shpifje.

Terheqja e Rames, thotë Paloka,  konfirmon blerjen dhe manipulimin e votave ne Diber dhe Durres. Rama e pranoj, tani eshte rradha e gjyqesorit te coje para drejtesise pergjegjesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *