Pallati 12-katësh në lagjen Beslidhja në Lezhë ka shkaktuar përplasje mes bashkisë së këtij qyteti dhe ministrit Lleshaj.

 

Bashkia u kërkon banorëve që të braktisin objektin e të dalin jashtë deri sa të bëhet verifikimi nga ekspertët. Por nga ana tjetër nuk ka mbajtur këtë qëndrim ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj I cili thotë se ndërtesa ëshë e sigurt.

 

Ndërkohë kundër qëndrimit të ministrit ka dalë edhe drejtori i urbanistikës në bashki Nik Leka I cili ka kërkuar braktisjen e pallatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.