Nje pako e dyshimte e gjetur jashtë zyrave te kancelares gjermane Angela Merkel detyroi policinë te rrethonte ndërtesën dhe te mbyllte hyrjen e saj. Por ekspertet e eksploziveve pasi kontrolluan katër kuti te verdha plastike, qe kishin mbërritur përmes postes, njoftuan se nuk kishin gjetur asgje per t’u shqetësuar. Megjithatë, ata nuk dhanë detaje se çfarë kishte brenda tyre. Kutitë u gjeten gjate kontrolleve rutine te pakove postare. Pavarësisht situatës, kancelarja Merkel nuk e ndryshoi axhenden e saj, ku përfshihej edhe nje takim i kabinetit qeveritar. Policia gjermane ndodhet ne gatishmëri pas kërcënimeve per sulme terroriste, qe gjate nates se ndërrimit te viteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *