Të paktën 70 persona kanë humbur jetën dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur nga shpërthimi i një bombe në një spital në qytetin Kueta në jug perëndim të Pakistanit. Shpërthimi ka ndodhur në hyrje të zonës së emergjencës. Ai erdhi pak pas vrasjes së një avokati të njohur dhe përkon me hyrjen e trupit te tij ne ambientet e spitalit. Sipas informacioneve te policisë, pjesa me e madhe e viktimave janë avokate e gazetare. Ende nuk dihet kush fshihet pas këtij sulmi, pasi asnjë organizatë terroriste nuk e ka marrë përsipër atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *