Këshilltarët e Partisë Demokratike në Bashkinë e Tiranës depozituan këtë të mërkurë në Gjykatën Administrative, një padi ndaj Erion Veliajt. Arsyeja e kësaj padie ishte mosrespektimi i vazhdueshëm i ligjit në lidhje me informimin e publikut, për ndërtimin e Parkut tek Liqeni. Sipas Leonard Ollit, Veliaj dhe bashkia e tij, nuk i janë përgjigjur asnjërës prej dhjetëra kërkesave për transparence, lidhur me paligjshmëritë në ndërhyrjen tek liqeni, prokurimet e bëra apo shkarkimet nga puna. Për këtë arsye tha Olli, u detyruam t’i drejtohemi Gjykatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.