Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, i cili është takuar me Ambasadoren e re të Republikës helenike në Republikën e Kosovës, Chryssoula Aliferi, ku kanë diskutuar në lidhje me zhvillimet e politikës së brendshme.

 

Ndër të tjera Pacolli foli për prioritetet e politikës së jashtme të vendit, duke kërkuar në veçanti mbështetjen e shtetit grek sa i përket anëtarësimit në Organizata Ndërkombëtare.

 

Të dy bashkëbiseduesit vlerësuan nivelin e mirë të marrëdhënieve në mes dy shteteve, duke shprehur përkushtimin reciprok për intensifikimin e mëtejshëm të bashkëpunimit ekonomik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *