Subscribe

Fluksi i pacientëve të prekur nga virozat në kryeqytet vijon të mbetet në të njëjtin intensitet si javën e kaluar, ndërkohë që qytetarët duket se po ndërgjegjësohen  dhe po drejtohen më së pari te mjeku i familjes.

Njerëzit thonë se në qëndrat shëndetësore më pak pacientë në radhë.

Ndërsa personeli i qendrave shëndetësore bën apel që pacientët të drejtohen tek mjeku i familjes, pasi në këtë mënyrë marrin shërbim më të vëmendshëm dhe shmangin mundësinë e marrjes së infeksioneve në urgjenca ku ka fluks.

Vetëm në qendrën shëndetësore nr.3 në kryeqytet, e cila është në funksion të 34 mijë banorëve, javën e kaluar janë regjistruar mbi 12 mijë vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *