Të mërkurën, 30 qershor, në disa zona të Tiranës do të ndërpritet energjia elektrike, për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

 

OSHEE sqaron se energjia do të stakohet pjesërisht në rrugët: “Siri Kodra” dhe “Kosta Cekrezi”.

 

“Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 30 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë: Pjesërisht: rruga “Siri Kodra”, rruga “Kosta Cekrezi”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *