Subscribe

Rreth 20 mije banore te zonës pranë Kopshtit Botanik, Zoologjik, Kodrës se Diellit dhe Liqenit te Thate, do te përfitojnë nje shërbim energjie edhe me te mire. Janë 250 milion leke qe do te investohen ne këtë zone, per te përmirësuar rrjetin e shpërndarjes se energjisë. Do ndërtohen kabina te reja si dhe një fider i ri se bashku me nje linjte te tensionit te mesëm. Impaktet e para te këtij investimi, do te ndjehen ne muajin maj te këtij viti. Ne këtë zone, e cila ka njohur nje rritje te ndjeshme te popullsisë, investimet ne energji kane munguar qe nga vitet ’90.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *