Subscribe

Kompania e Shpërndarjes së Energjisë ka përfunduar remontet në zonën bregdetare të jugut. Në një inspektim në nënstacionet e bregut, ministri i Energjisë tha se janë kryer miliona euro investime, gjë e cila ka rritur cilësinë e shërbimit dhe i ka dhënë fund ndërprerjeve të energjisë elektrike. Tashmë mbeten për t’u ndërtuar edhe dy nënstacione të reja për Orikumin dhe Himarën. këto do t’i japin fund problemeve që kanë patur bizneset që operojnë në turizëm gjatë periudhës së verës. Në shtator do të fillojnë investime të tjera në linjat që furnizojnë jugun e Shqipërisë me paratë që do të vijnë nga donatorët e huaj.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *