Më shumë sesa lidhja e tyre, rreth një vit më pare, është komentuar ndarja e Katy Perry-t dhe Orlando Bloom së fundmi. Kjo sepse ishte shumë e papritur për publikun dhe ata dukeshin shumë të lumtur me njëri-tjetrin.

 

 

Një burim për “E News” ka treguar se ndonëse çifti është ndarë ata ende flasin me njëri-tjetrin me mesazhe dhe Orlando ka  dëshirë që ata të rikthehen bashkë, ndërsa këngëtarja do vetëm të komunikojnë. Ajo duket se e ka lënë pas këtë mendimin e dashurisë që në momentin që ka ndryshuar tërësisht look-un e saj dhe ka vendosur të nisë një jetë të re.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *