Subscribe

Ne Turqi ka shume shqiptare qe jetojnë dhe punojnë atje. Ngjarjet e se premtes ata shprehen se i kane përjetuar me frike. Olti Guni, nje student qe jeton ne Stamboll, rrëfen per Vizon Plus orët e ankthit qe i kane shoqëruar. Olti tregon se pasi mësoi se po zhvillohej nje grusht shteti, u nis drejt shtëpisë se tij, duke qene se thirrjet e ushtrisë ishin qe populli te mos dale nga banesat. Sipas Gunit, nuk ka shqiptare te lënduar.
Studenti shqiptar thotë se situata ne Turqi po vjen drejt normalizimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *