Nje dite pas arrestimit te ish-ministrit te qeverise Berisha, Spiro Ksera, ka reaguar edhe opozita. Ne nje deklarate te sekretarit te përgjithshëm Arben Ristani, theksohet se PD mbështet dhe inkurajon çdo hetim e akt te drejtësisë, ne luftën antikorrupsion. Opozita nuk behet pengese e asnje hetimi ndaj zyrtareve apo ish-zyrtareve te saj, ne asnjë rast, ndërsa e vlerëson luftën ndaj korrupsionit, si jetike per vendin. Ne lidhje me arrestimin e Kseres, PD i kërkon Prokurorisë, te zbardhe akuzat dhe te veproje me profesionalizëm, duke respektuar vetem ligjin. “Ne inkurajojmë hetime te drejta, objektive e te pandikuara nga politika dhe veçanërisht nga nevoja qe ka qeveria me kryeministrin me te korruptuar ne Ballkan, per te larguar vëmendjen nga hajdutëria masive qe po bëjnë cdo dite ne dogana, tatime, me tendera, koncesione e privatizime” – e mbyll deklaratën per mediat, sekretari i përgjithshëm i PD, Ristani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *