Disa ditë pas arrestimit të një dekani dhe dy pedagogëve në universitetin “Aleksander Xhuvani”, policia ka njoftuar arrestimin edhe të një sekseri tjeter.

 

 

Në pranga ka rënë Gëzim Qytyku pasi gjykata kishte dhënë masën arrest me burg për akuzën “ushtrim të ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnjë funksion publike”

 

Me heret u arrestuan dekani Albert Riska dhe shefja e departamentit te gazetarise Elvira Lumi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *