Subscribe

Me shume se 18 persona janë arrestuar gjatë orëve të fundit nga drejtoria vendore e qarkut të Korçës. Në operacion janë përfshirë me shume 50 forca policie të cilët janë shtrirë jo vetëm në qytetin e Korçës por edhe në zonat e tjera të juglindjes së vendit.

 

 

Te arrestuarit mësohet se janë kryesisht shpërndarës të lëndëve narkotike përfshi dhe ato të forta ashtu sic mëshohet të jenë arrestuar persona të cilët njihen si prodhues e shpërndarës të lëndëve narkotike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *