Policia kufitare e Vlorës është vënë në ndjekje të një mjeti lundrues tip gomone që vinte nga ujrat e Greqisë në drejtim të ujrave tona.

 

Njoftimi është bërë nga avionët Frontex të cilët kanë njoftuar policinë e kufirit dhe atë të rendit.

 

Policia kufitare është duke patrrulluar nga deti nga Kepi i Gjuzës në grykëderdhje te Vjosës për gjetjen dhe kapjen e mjetit të shpejtë tip Gomone.

 

Ndërkohë qe forcat e rendit janë duke patrulluar zonën e grykëderdhjes se Vjosë në afërsi te fshatit Delisuf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.