Aktorët Onur Tuna dhe Seda Guven publikuan një fotografi në rrjetet sociale. Poza e dashurisë së çiftit të ri mori shumë pëlqime brenda një kohe të shkurtër. Çifti i famshëm vendosi të mos e fshehë më dashurinë, duke e shoqëruar fotografinë me shënimin “Faleminderit që ekziston”. Në fotografinë që mori mijëra pëlqime pati edhe një vërshim komentesh pa fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *