Oltion Bistri, i arrestuar në kuadër të këtij hetimi për nxjerrje të sekretit hetimor, komunikon vazhdimisht me Pëllumb Gjokën, biznesmenin që ushtronte veprimtari të lojërave të fatit në Tiranë në mënyrë të kundraligjshme.

 

Ish Shefi i Operacionales, i tregon sesi ka hyrë ‘mik’ që të mbante fjalën e tij dhe kazinoja e Pëllumb Gjokës mos të prekej. Ai rrëfen edhe një bisedë qe dyshohet se është Ardi Veliu, që mesa duket e kishte bezdisur.

 

Mesazhet e dërguara nga Bistri tek informonte Pëllumb Gjokën:

 

Bistri i shkruan Gjokës: S’do as Ardi se i thashë. Bile dhe për këtë më çau ka*in. I thashë e le punën e s’e heq se i kam dhënë llafin.

 

Pra, Oltian Bistri që drejtonte Komisariatin Nr.2 në vitin 2019, nuk donte t’i hiqte lojërat e fatit të paligjshme Pëllumb Gjokës sepse i kishte dhënë fjalën.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *