Operacioni Forca e Ligjit ka zbarkuar këtë të mërkurë në Tiranë dhe Kurbin.

 

Formularët e vetëdeklarimit të pasurisë duhet ta plotësojnë Shpendi Lilaj dhe Bashkim Hasani. Ata duhet të justifikojnë brenda 24 orësh burimin e pasurisë.

 

Lilaj me banim në Fier ka qenë i dënuar në Kosovë për veprat penale “Krim i organizuar” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”. Ndërsa, edhe Hasani është dënuar për drogë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *