Një objekt i dyshimtë pranë konsullës ruse në Selanik alarmoi jo pak autoritetet greke.

 

Një person ende i paidentifikuar la çantën e dyshimtë pranë institucionit dhe u largua me shpejtësi.

Mediat fqinje raportuan se objekti ishte neutralizuar me shpërthim të kontrolluar.

Policia është vënë në kërkim të personit që la çantën pranë konsullatës ruse.

 

Sipas informacioneve paraprake bëhet e ditur se objekti i dyshimtë është pikasur nga punonjësi i policisë në Konsullatë. Për shpërthimin e kontrolluar është ndjekur protokolli i evakuimit dhe kontrollit të zonës përreth ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *