Ekspertët e zhytjes kanë nxjerrë nga shpella një tjeter femije nga grupi që mbeti I bllokuar si pasojë e përmbytjes së një shpelle në Tajlandë. Në total mbten të bllokuar në shpelle 12 femije të moshës nga 11 deri në 16 vjec, pjesë e një ekipi futbolli si dhe trajneri I tyre.

Të dielen u nxorren jashtë pas disa orë përpjekjesh 4 fëmije ndersa bashkë më femijen që u shpëtua sot shkon në 5 numri  I sportisteve të vegjel që kanë dalë pa probleme nga shpella. Nderkohe tani punohet me nxjerrjen jashtë të 7 femijeve të tjere dhe trajnerit të tyre. Ekspertet thone se paniku është pengesa kryesore që pengon punen e zhytesve profesioniste,. Nga të të mirët në botë që janë mbledhur ne Tajlandë enkas për këtë ngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *