Drejtuesja e Krimeve të Rënda Donika Prela ka pritur në një takim në zyrën e vet, drejtorin e përgjithshëm të policisë së shtetit Ardi Veliu.

 

Takimi mes Donika Prelës dhe Ardi Veliut vetëm pak ditë pasi ajo u emerua në krye të Krimeve të Rënda ku zëvëndësoi Besim Hajdarmataj.

 

Nuk ka informacion nga organi I akuzës në lidhje me temat konkrete të takimit mes Preles dhe Veliut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *