Në rrethe po numërohen votat e hedhura në kuti. Në Bashkinë Himarë po numërohen dy kutitë e para, nga 35 të tilla.

 

Në fshatin Karbunar ka përfunduar numërimi në kutinë e parë, ku rezultati është i tillë: PS 120 vota, PD 67 vota dhe LSI 53 vota.

 

Numëruesit lexuan votat edhe për tri kutitë e para në Belsh, në KZAZ 45, me rezultatin si më poshtë: PS 168 vota, PD 117 vota, ndërsa 11 vota kanë rezultuar të pavlefshme. Rezultati paraprak nga numërimi i deritanishëm në Këlcyrë është ky:

 

PS: 271 vota

PD: 218 vota

LSI: 25 vota

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *