Numërimi po shkon drejt fundit edhe në qarkun e Vlorës.

 

PS ka arritur që të udhëheqë bindshëm. Ndërsa ka mbetur vetëm një qendër votimi pa u numëruar, PS ka arritur që të marrë 57.89 % të votave, PD 31.55 % dhe 6.08 % LSI.

 

Të përkthyera në mandate, PS siguron 8, PD 4, kurse LSI nuk ka arritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *