Lideri i opozitës Lulzim Basha ka marrë përgëzimet e Ndihmes Sekretares Amerikane të Shtetit Nuland, per finalizimin me sukses te reformës ne drejtësi. Në një telefonatë të orëve të fundit, Viktoria Nuland është shprehur se ky sukses, nuk do të kishte qene i mundur pa lidershipin e treguar nga z.Basha.“Me qëndrimet dhe veprimet e tua ke dëshmuar se je një patriot për vendin dhe interesat e tij”, iu drejtua Nuland kryetarit të opozitës, që menjëherë e ka bërë këtë bisedë të njohur edhe për publikun ne rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *