Policia ka vendosur 171 gjoba me vlerën 3.000 lekë secila për të gjithë ata qytetarë që u konstatuan pa maska mbrojtëse.

Në rastet kur janë konstatuar qytetarë që nuk kishin maska ose që i kishin por nuk i vendosnin në fytyrë, shërbimet e Policisë i kanë këshilluar ata për vendosjen e tyre.

Policia e Shtetit iu bën thirrje qytetarëve që të mos tregohen neglizhentë duke i mbajtur maskat në duar, si dhe të mos kundërshtojnë urdhrin e punonjësve të Policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *