Një dhuratë mbërriti në “Ferma VIP” për Dijonisin. Dëshira e shprehur nga ai u realizuar dhe në ambientet e shtëpisë mbërriti një arush.

Dijonisi deklaroi një ditë më parë se nuk ka me kë të flejë, ndaj miqtë e tij kanë menduar arushin si opsionin ideal.

“Tani do të flej me këtë”, tha fermeri.

Reagimi i plotë:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *