Subscribe

Ministri i Drejtësisë deklaron se, nuk ka asnjë draft te Lëvizjes Socialiste per Integrim për reformën ne drejtësi, por vetëm opinione. Ylli Manjani ka përsëritur edhe nje here nga Fieri, nevojën e konsensusit politik, me qellim qe te gjitha palët te dakordesohen, ne funksion te një dokumenti gjithëpërfshirës qe do te shkunde njëherë e mire sistemin e drejtësisë.
“Nuk ka reforme qe te jete e suksesshme nëse, nuk behet e konsultuar, e pjekur, e matur, dhe ne shërbim te qytetareve te vendit. Askush nuk ka bere draft, veçmas asnjë parti, asnjë parti nuk ka marre përsipër te beje draft veçmas. Ka opinione qe tentojnë te përmirësojnë punën e deri tanishme te eksperteve”.
I pyetur për vizitën e raporterëve të Komisionit të Venecias, te cilët kane mbërritur ne Tiranë e do te kenë një axhende mjaft te ngjeshur, Ylli Manjani ka preferuar te mos beje asnjë koment. Ministri i Drejtësisë ishte në burgun e Fierit, ku 220 të burgosur kane përfituar nga amnistia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *