Një gjykatë në Itali ka dënuar me burg të përjetshëm shqiptarin, i cili u akuzua për vrasjen e të dashurës së tij moldave, Aliona Oleinic.

 

Roland Bushi e goditi 33-vjeçaren 11 herë me thikë në kopshtin e shtëpisë së tij më 3 shtator të vitit 2019.

 

Shqiptari, i cili u shpreh i penduar për krimin që kishte kryer, tha se Oleinic ishte e dashura e tij dhe se atë mëngjes, ai kishte konsumuar drogë dhe alkool.

 

30-vjeçari deklaroi se nuk kishte për synim ta vriste, për “vetëm ta kërcënonte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.