Pas akuzave te ish-kryeministrit Berisha, ka reaguar edhe KESH. Sipas korporatës elektro-energjetike deklaratat e ish-kryeministrit janë spekulime, pasi nga kjo kontrate nuk cenohet menaxhimi i kaskadës. KESH thotë se kontrata për shfrytëzimin e prurjeve te mëdha përmirëson menaxhimin e kaskadës, si dhe shmang shkarkimet e ujit pa prodhim energjie. Nëpërmjet kësaj kontrate, shteti krijon të ardhura shtesë thuhet ne njoftimin e KESH.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *